Suorinta reittiä perille!

Kuljetukset maanteillä Itä-Suomessa

Lämpösäädellyt ajot, kappaletavarat, muutot

Puutavara-ajojen lisäksi saat meiltä muutkin kuljetukset, kuten kappaletavarakuljetukset, lämpösäädellyt kuljetukset ja muuttokuljetukset. Maantieajot jakelu- tai puutavara-autoilla ovat meille arkipäivää, joten olemme kokeneita ja osaavia yhteistyökumppaneita kaikkiin kuljetuksiin.

Ota yhteyttä »

Kappaletavarakuljetukset

Kappaletavarakuljetukset varmalla otteella, eli aina ajoissa ja ehjänä perille. Kuljettajamme ovat ennakoivan ja turvallisen ajon ammattilaisia, jotka käsittelevät materiaalia kuin materiaalia sille soveltuvalla tavalla.

Muuttokuljetukset

Kun muutettavaa on paljon tai matka on pitkä, ei pakettiauto ole riittävä ratkaisu tehokkaaseen muuttoon. Kuljetuspalvelumme tekee muutot isolla jakeluautolla, jossa on sivusta aukeava kontti ja perälautanostin. Näin tavarat kulkevat näppärästi kerralla ja niiden lastaus ja purku onnistuvat kalusteita säästäen.

Lämpösäädellyt kuljetukset

Teemme lämpösäädellyt kuljetukset kylmäkoneella varustetulla jakeluautolla. Kuljetamme elintarvikkeet kaikkien säädösten puitteissa, eli oikeassa lämpötilassa säilytettyinä perille. Kuljettajamme osaavat toimia oikein ja ennakoidusti vaativimmissakin kylmäkuljetuksissa.

Kuljetukset ulkomaille

Olemme tuttu näky Itä-Suomen teillä, mutta kuljetamme kuormasi myös muualle Suomessa ja tarvittaessa ulkomaille saakka. Kysy lisää kuljetuksista kotimaassa tai ulkomailla, autamme mielellämme.

Huomasithan, että meiltä saat lisäksi myös puutavarakuljetukset ja kuljettajavuokrauspalvelut.

Kuljetuspalvelut:

  • Muuttokuljetus
  • Kappaletavarakuljetus
  • Lämpösäädellyt kuljetukset